Zorgverlener

Appspraken is de oplossing voor zorgverleners als fysiotherapie, huisarts, tandarts of een orthodontist. Met name voor cliënten die met enige regelmaat terug komen is het mogelijk om afscheid te nemen van de papieren afsprakenkaart.

Met het digitaal beschikbaar stellen van afspraken binnen Appspraken voorkomt u het dure drukwerk, het kwijt raken van de kaarten, het vergeten van afspraken en vooral de problemen rondom de planning wanneer uw cliënten afspraken niet nakomen. Via uw planning maakt u één of meer afspraken aan voor uw cliënt en deze krijgt de afspraken inzichtelijk in Appspraken.

Kort voor de afspraak krijgt uw cliënt automatisch een berichtje en ook heeft u de mogelijkheid om snel en eenvoudig een nieuwe afspraak te plannen. Alles om uw tijd zo efficiënt mogelijk in te plannen! Wanneer uw de administratie eenvoudig wil houden dan is de planning en het beheer rondom cliënten via Appspraken te regelen, maar het is ook mogelijk om de gegevens te exporteren en in uw bestaande software te integreren.

Met Appspraken is het mogelijk om snel en goed contact te onderhouden met uw cliënten en de App kan het verschil maken om uniek te zijn in uw segment. Het is mogelijk om binnen een test periode te kijken of de App voldoet aan uw wensen. Neem voor meer informatie vooral contact op!