Rijscholen en rijschoolhouders

Appspraken is de oplossing voor rijinstructeurs, rijscholen en rijschoolhouders. Snel afspraken voor uw rijschool via uw mobiele telefoon? Uw leerlingen zelf de mogelijkheid geven om afspraken in te plannen? Een eenvoudig overzicht verkrijgen van uw leerlingen en uw planning? Het kan allemaal met Appspraken.

Appspraken bestaat uit een webportal voor het administratieve gedeelte. Belangrijk onderdeel van Appspraken is de App welke geschikt is voor alle smartphones. De App geeft leerlingen een overzicht van de komende lessen welke in de planning staan, de voortgang en de al dan niet betaalde facturen of het percentage wat vanuit een pakket al voldaan is. Heeft u zelf een uitgebreid planningspakket in gebruik dan is het goed en eenvoudig mogelijk om de gegevens vanuit Appspraken te importeren in deze planning.

Met Appspraken is het mogelijk om snel en goed contact te onderhouden met uw leerlingen en de App kan het verschil maken om uniek te zijn in uw segment. Het is mogelijk om binnen een test periode te kijken of de App voldoet aan uw wensen. Neem voor meer informatie vooral contact op!